"Кондитерлік бұйымдарды өндіру объектілеріне, кондитерлік бұйымдарды өндіру, өлшеп-орау, тасымалдау, сақтау, өткізу, кәдеге жарату және жою шарттарына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы
Күшін жойғанҚазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің м.а. 2015 жылғы 24 ақпандағы № 124 бұйырығы. Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2015 жылы 15 сәуірде № 10725 тіркелді. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 20 тамыздағы № ҚР ДСМ-83 бұйрығымен.
Көрсеткіш |
Мәні |
|---|---|
| Актіні қабылдау күні | 24.02.2015 |
| Актіні өзгерту күні | 18.09.2021 |
| "Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | 01.06.2015 |
| Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | "Әділет" ақпараттық-құқықтық жүйесі 01.06.2015 ж. |
| Акт нысаны | Қағида, Бұйрық |
| Құқықтық қатынас саласы | Халықтың санитарлық-эпидемиялық салауаттылығын қамтамасыз ету. Мемлекеттік санитарлық қадағалау |
| Заңды күші | Министрлік пен ведомствоның актісі |
| Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Ұлттық экономика министрлігі (ҚР Президентінің 06.08.2014 ж. N 875 Жарлығымен құрылды) |
| Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
| Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 89036 |
| НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 124 |
| Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | 10725 |
| НҚА әзірлеуші Орган | |
| ӘМ тіркеу күні | |
| Деректер базасының бөлімі | Денсаулық сақтау |
| Ведомствоның актісін тіркеген орган | Қазақстан Республикасының Әділет Министрлігі |
| Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз
