"Шұжық өнімдері мен ет деликатестерін өндіру" кәсіптік стандартын бекіту туралы
ЖаңаҚазақстан Республикасы Ауыл шаруашылығы министрінің 2025 жылғы 14 ақпандағы № 51 бұйрығы
Көрсеткіш |
Мәні |
|---|---|
| Актіні қабылдау күні | 14.02.2025 |
| Актіні өзгерту күні | |
| "Әділет" АҚЖ ресми жарияланған күні | |
| Актіні ресми түрде жариялау туралы ақпарат | ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі, 21.02.2025 ж. |
| Акт нысаны | Бұйрық, Стандарт |
| Құқықтық қатынас саласы | Аттестациялау, сыныптық шендер, біліктілік сыныптар мен дережелер беру, Біліктілікті жоғарылату |
| Заңды күші | Министрлік пен ведомствоның ӘМ-де мем. тіркелуге жатпайтын актісі |
| Актіні қабылдаған орган | Қазақстан Республикасының Ауыл шаруашылығы министрлігі |
| Әрекет аймағы | Қазақстан Республикасы |
| Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері мемлекеттік тізіміндегі актінің тіркеу нөмірі | 207230 |
| НҚА нормашығармашылық орган берген тіркеу нөмірі | 51 |
| Әділет органдарында НҚА мемлекеттік тіркеу нөмірі | НЕТ |
| НҚА әзірлеуші Орган | Қазақстан Республикасының Ауыл шаруашылығы министрлігі |
| ӘМ тіркеу күні | |
| Деректер базасының бөлімі | Еңбек |
| Ведомствоның актісін тіркеген орган | ЖОҚ |
| Актіні қабылдау орны | Астана қаласы |
Егер Сіз беттен қате тапсаңыз, тінтуірмен сөзді немесе фразаны белгілеңіз және Ctrl+Enter пернелер тіркесін басыңыз
